Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi vállalkozás formájában indultunk útnak, de idővel az eredményes munkánknak köszönhetően csapatunkat több kiemelkedő szakemberrel is bővítenünk kellett.

Munkatársaink sokéves vállalati és tanácsadói tapasztalattal is rendelkeznek, ez illetve cégünk referenciái biztosítanak garanciát a minőségi munkára.

Amint azt nevünk is tükrözi, optimális választás lehetünk azoknak a cégeknek, akiknek fontos az elvégzett szolgálatás színvonala, azonban szeretnék költségeiket csökkenteni illetve a humánerőforrás folyamataikat optimalizálni.

Az elmúlt néhány év során szakembereink több mint 80 munkaerő-közvetítési és fejvadász megbízás lezárását tudhatják magunk mögött, valamint folyamatosan végzünk komplett kiszervezett HR és munkaerő-kölcsönzési feladatokat is.

Jelenleg kiemelt ügyfeleink között multinacionális amerikai és osztrák tulajdonú bankokat, autóipari pénzügyi szolgáltató, valamint autóipari nagykereskedelmi cégeket egyaránt számon tarthatunk.

Csapatunk tagjai vállalati és tanácsadói oldalon is tapasztalatot szerzett szakemberek. Állandó munkatársainkon kívül minden területen a megbízás összetettségétől és nagyságától függően az ügyfeleink igényeihez igazodva, rugalmasan bevonható, megbízható háttércsapattal dolgozunk.

Cégünk vállalja a 10 embert foglalkoztató mikro vállalkozásoktól kezdve akár a több száz fős létszámot meghaladó multinacionális cégek HR képviseletét, rendszerük kialakítását, üzemeltetését.

Hrem logó

MECHID Service Kft. 1032 Budapest, Föld u. 65 - +36 1 368 4976, +36 30 8139584 - info@hrem.hu


Copyright © 2013-2017 - Minden jog fenntartva