Munkaerő-közvetítés


A lehető legrövidebb időn belül a megfelelő munkatársak megtalálása a megbízónk igényei szerint. A közvetítés elsősorban adatbázis keresésen és hirdetésen alapul, melyet a kiválasztás követ (telefonos előszűrés, személyes interjúk). A legmegfelelőbb jelöltekről jellemzést írunk, majd bemutatjuk az ügyfelünknek.

Fejvadászat (Executive Search): Személyre szabott direkt keresés, ahol a betöltendő munkakörre célzottan, az ügyfelünk igényeihez illeszkedően az adott szakma legjobbjait szerezzük meg. Keresésünket a lehető legkreatívabb módon indítjuk el a lehetséges kommunikációs csatornákon, minden esetben a legmagasabb fokú diszkrécióval. A lehetséges jelöltek között a konkurens cégek legeredményesebb vezetői és szakemberei szerepelnek, akik jellemzően nem álláskeresők, így munkánk fontos része az érdeklődés felkeltése.

Garancia: Mind a fejvadászat, mind pedig a munkaerő-közvetítés területén, a munkakörtől függően minden kiközvetített munkatárs után 3-6 hónapos garanciát vállalunk, ez azt jelenti, hogy a garanciális időszak alatt egy alkalommal térítésmentesen, az eredeti profilnak megfelelő további munkatársakat mutatunk be a lehető legrövidebb határidőn belül.

Ajánlatot szeretne kérni?
Hrem logó

MECHID Service Kft. 1032 Budapest, Föld u. 65 - +36 1 368 4976, +36 30 8139584 - info@hrem.hu


Copyright © 2013-2017 - Minden jog fenntartva