Munkaerő-kölcsönzés


Az ügyfeleink rugalmasságát elősegítő szolgáltatás, mely során a megbízónknak lehetősége van arra, hogy a HRem, vagy a saját maga által megtalált munkatársat ne vegye saját alkalmazásba, hanem kölcsönözze cégünktől. Így egyrészről megbízóink erőforrásai nem az operatív feladatok ellátására, hanem a stratégiai munka elvégzésére összpontosulhatnak, másrészről pedig a kölcsönzött munkavállalók szervezetileg nem tartoznak a kölcsönvevő cég állományába, nem növelik a szervezeti egység létszámát, és a bértömeget.

Amennyiben a kiválasztást a megbízónk a HRem-re bízza, úgy törekszünk arra, hogy a lehető legmegfelelőbb munkaerőt találjuk meg ügyfeleink számára. A kölcsönzésre lehetőség van szellemi és fizikai területen egyaránt, a néhány hetestől az évekig tartó időtartamra is.

A kölcsönzött munkavállalókkal cégünk köt munkaszerződést és a munkaviszonyhoz kapcsolódó összes munkaadói adminisztrációt is mi végezzük el (ki- és beléptetés, hatósági bejelentések, bérelszámolás, bérkifizetés, stb.). A munkavégzés a megbízónknál történik, illetve a munkavégzéshez kapcsolódó irányítás és ellenőrzés is a megbízó kezében marad, így meghatározhatja a munkarendet, a munkaidőt, az elvégzendő feladatokat.

Amennyiben a munkaerő-kölcsönzés keretében foglalkoztatott munkaerő elnyeri megbízónk tetszését és saját állományba kívánja venni, úgy saját állományba vételi díj ellenében erre minden esetben lehetőséget biztosítunk.

Ajánlatot szeretne kérni?
Hrem logó

MECHID Service Kft. 1032 Budapest, Föld u. 65 - +36 1 368 4976, +36 30 8139584 - info@hrem.hu


Copyright © 2013-2017 - Minden jog fenntartva